2-DAAGSE MASTERCLASS

Schrijf je nu in! 

Wil je twee keer zoveel uit je team halen? Ontdek hoe je het talent van mensen om je heen beter kunt zien en gebruiken. Hoe ze uit te dagen en uit te stretchen. Creëer een omgeving waarin jij en de mensen om je heen de ruimte krijgen om te excelleren.

In deze tweedaagse training maak je kennis met het Multiplier-effect. Ontdek welke rol je hebt, hoe je de andere rollen herkent en hoe je ervoor zorgt dat je twee keer zoveel uit een team kunt krijgen. Na deze twee dagen begrijp je dit concept en kun je het verder uitrollen.

Laat je inspireren en meld je aan!

Data
Nader te bepalen

Locatie
Huize Voordaan, Groenekanseweg 85, Groenekan

Kosten
€ 1050 ,- per deelnemer excl. BTW

Kom je met meer dan 3 deelnemers neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@leadershipnatives.com

2-daagse Masterclass Multipliers

Multipliers versterken of vermenigvuldigen de intelligentie van de mensen om zich heen

Multipliers gaat over leiders die meer uit hun mensen weten te halen door de denkkracht en het talent van mensen optimaal aan te boren. Uit een 2-jarig onderzoek onder 150 leiders wereldwijd blijkt dat met ‘Multiplier’ leiders men in staat is om tot 90% van het talent van mensen en organisaties aan te boren, terwijl dit percentage op 48% ligt bij de zogeheten ‘Diminishers’.

Multipliers zijn de leiders die mensen uitdagen, verantwoordelijkheid geven en de ruimte en veiligheid om ook echt het beste denken in te zetten. Diminishers daarentegen maken mensen klein door geen verantwoordelijkheid te geven, ze niet uit te dagen en door een werkomgeving te creëren die stress en angst creëert.

Alvast iets meer weten over Multipliers? Bekijk deze video van 3 minuten.

© Copyright - Leadership Natives