Multipliers is een leiderschapsconcept dat is gebaseerd op het boek Multipliers: How the best leaders make everyone smarter van Liz Wiseman (The Wiseman Group). Wiseman onderzocht de eigenschappen waarmee 150 van de beste leiders ter wereld het beste uit hun mensen halen (Multipliers) en vergeleek dit met de eigenschappen van leiders die de mogelijkheden van hun team juist verzwakken (Diminishers). Dit onderzoek liet zien dat ‘Multipliers’ tot wel 90% benutten van het talent van mensen. Bij ‘Diminishers’, de leiders die talent onbenut laten, door bijvoorbeeld geen vertrouwen te tonen, de touwtjes te strak in handen te houden of mensen te nadrukkelijk aan te sturen, is dit slechts de helft, 48%.

In samenwerking met FranklinCovey organiseren wij daarom: de online Multiplier of the Year verkiezing 2021! En daarvoor zijn op zoek naar échte Multipliers.

Wie is een échte Multiplier? Een echte Multiplier is die leidinggevende waar iedereen voor wil werken. Die mensen boven zichzelf uit laat stijgen, ze motiveert het beste van zichzelf te geven en vertrouwt op hun intelligentie. Bij deze leidinggevende is er ruimte om fouten te maken en hiervan te leren, maar zijn tegelijkertijd ownership en accountability het uitgangspunt. 

Waarom een online Multiplier of the Year 2021 verkiezing?

Multipliers zijn in onze ogen zo bijzonder, zij verdienen het natuurlijk in de spotlights te worden gezet om hun kwaliteiten. Voorafgaand aan de verkiezing vindt dan ook een event, speciaal rondom dit gedachtengoed plaats. Een event dat niet alleen als doel heeft Multipliers te erkennen, maar ook om deze succesvolle leiders gratis te laten netwerken en deel te laten nemen aan inspirerende workshops. En dit kan, is inmiddels onze ervaring, heel goed online! Sterker nog, een online event past perfect in het Multiplier gedachtengoed: ‘Hoe haal ik het beste uit mijn mensen, zélfs op afstand?’.

Programma

Het event vindt plaats op 22 juni 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Het programma (Engelstalig) ziet er als volgt uit:

14.00 – 14.15 uur:   Introductie
14.15 – 15.15 uur:   Workshop- en klantcaserondes:

  • Workshop ‘Accidental Diminishers’ (door FranklinCovey)
  • Workshop ‘Multiplier Culture’ (door FranklinCovey)
  • Workshop ‘Multipliers: How do they do it?’ (door Leadership Natives)
  • Klantcase (door Leadership Natives)

15.20 – 15.40 uur:   Paneldiscussie
15.40 – 16.00 uur:   Uitslag verkiezing en prijsuitreiking

Click here to add your own text

Click here to add your own text

De verkiezing

Na het programma wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar wint niet alleen de eervolle titel Multiplier of the Year 2021 en een mooie trofee, maar mag ook deelnemen aan een gratis webinar naar keuze:

  • Accidental diminishers
  • Multiplier cultuur
  • Dealing with a diminishing boss
  • Creating back pocket questions

Daarnaast mag de winnaar gedurende één jaar het logo ‘Multiplier of the Year 2021’ gebruiken bij alle communicatie.

Nomineer jouw Multiplier of the Year 2021!

Je kunt jouw Multiplier of the year 2021 nomineren tot 22 mei 2021. Daarna vindt een eerste selectie, op basis van een overtuigende korte beschrijving plaats. Hieruit volgt een top 10 van genomineerden waaruit op basis van een 360 graden scan een top 3 wordt geselecteerd. De Multiplier die hierbij de hoogste score behaalt, wint de titel Multiplier of the year en zal aan het eind van het event bekend worden gemaakt.

Ken jij een échte Multiplier die het verdient om de titel Multiplier of the Year 2021 te winnen? Je leidinggevende? Of iemand uit je netwerk? Nomineer deze persoon dan voor 22 mei!

Eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Click here to add your own text

© Copyright - Leadership Natives